آموزشی

طرز تهیه خوراک لازانیا ایتالیایی

مواد لازم:

یه بسته خمیر لازانیای آماده

نیم کیلو گوشت چرخ کرده

۳ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده

یه قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

۲ فنجون سس سفید

۲۰۰ گرم پنیر پیتزا

۱۰۰گرم روغن

روش درست کردن:

گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت می دیم و می ذاریم با یه لیوان آب بپزه تا به روغن بیفته . رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و نمک و فلفل اونو اندازه می کنیم. از این مایه گوشتی واسه شکلای جور واجور غذاهای ماکارونی و لازانیا استفاده می کنیم.

واسه پخت خمیر لازانیا ( مثل ماکارونی ) ، تو یه قابلمه بزرگ آب ریخته، می ذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن واسه جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب اضافه می کنیم. بعد از اون خمیرها رو در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر اونو تو یه آبکش ریخته و بدون این دست اون دست کردن روی اون آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند.

بعد به آرومی خمیرها رو بر داشته و روی یکدست تمیز می ذاریم تا آب اون مقداری گرفته شه . توجه کنین که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشن. حالا خمیر لازانیا آماده س تا مواد گوشتی رو روی اون بذاریم.

در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، ۲ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یه ردیف خمیر لازانیا قرار می دیم و یه ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید رو روی اون می ریزیم.

بعد روی اون یه ردیف دیگه خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دیم. ظرف رو روی پنجره بالای فر قرار می دیم تا با گرما ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بمونه و پنیر روی اون کمی برشته شه. خمیر لازانیای آماده رو می تونین از سوپرها هم جفت و جور کنین.

روش درست کردن سس سفید واسه لازانیا:

مواد لازم:

۵۰ گرم کره

۲ قاشق سوپخوری آرد سفید

۲ فنجون شیر

به مقدار دلخواه نمک و فلفل

روش درست کردن:

کره رو آب کرده و آرد رو با اون کمی تفت می دیم. شیر رو کم کم اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شه. بعد نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرفه.

نوع دیگه جفت و جور لازانیا

مواد لازم:

۲بسته خمیر لازانیای آماده

نیم کیلو قارچ

۲۰۰ گرم پنیر پیتزا

۲ فنجون سس سفید

۲ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده

۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

از هر کدوم یکی عدد فلفل سبز و قرمز دلمه ای

۱۰۰ گرم روغن

به قدر لازم نمک و فلفل

روش درست کردن:

فلفل دلمه ایها رو شسته و به صورت خلالهای باریک خرد می کنیم و با ۲ قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دیم. پیاز سرخ شده و رب رو اضافه کرده و می ذاریم با یه فنجون آب کمی بجوشه . قارچ رو شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کرده به اون اضافه می کنیم و نمک و فلفل اونو اندازه می کنیم. بعد خمیر لازانیا رو مانند ماکارونی پخته و برابر روش قبلی عمل می کنیم.

نکات تغذیه ای :

لازانیا ، علاوه بر اینکه غذایی خوشمزه و مقویه. هم اینکه باب طبع کودکان هم هست. آدمایی هم که از لاغری رنج می برن می تونن با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشون برسانند

 

جمع آوری: آلامتو

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

طرز پخت شکلای جور واجور لازانیا غذاای ایتالیایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *