آموزشی

طرز تهیه خوراک اسپانیایی

روش درست کردن خوراک اسپانیایی

روش درست کردن خوراک اسپانیایی رو امروز واسه شما عزیزان آماده کرده ایم که در اسپانیا بسیار طرفدار داره و یه غذای سنتی اسپانیایی به حساب می رود.

در این غذا از مواد اولیه ای مانند گوشت گاو ، پیاز تازه ، فلفل سبز و گوجه فرنگی استفاده شده که بسیار به درد بخور هستن.

مواد لازم :

  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • نصف فنجون پیاز ریز خرد شده
  • یه چهارم فنجون خرد شده فلفل سبز
  • یه فنجون آب
  • ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
  • سه چهارم فنجون برنج دانه بلند نپخته
  • نصف فنجون سسفلفل
  • یه قاشق چای خوری نمک
  • یه قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • نصف قاشق چای خوری زیره سبز
  • نصف قاشق چای خوری سس Worcestershire
  • فلفل مشکی به مقدار لازم
  • نصف فنجون خرد شده پنیر چدار
  • دو قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده

روش درست کردن :

اول فر رو روی دومای ۱۹۰ درجه سانتی گراد ( ۳۷۵ درجه فارنهایت ) قرار می بدیم.

یه ماهیتابه متوسط رو روی حرارت متوسط قرار می بدیم و گوشت رو اضافه می کنیم و اجازه می بدیم کمی تفت بخوره بعد پیاز ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، آب ، برنج ، سس چیلی ، نمک ، شکر قهوه ای ، زیره سبز ، سس Worcestershire و فلفل مشکی رو به ماهی تابه اضافه کرده و هم می زنیم.

بعد اجازه می بدیم بجوشه و نیم ساعت هم می زنیم تا غلیظ شه بعد پنیر رو رویش می پاشیم و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می گذاریم تا پنیر ذوب شه بعد با گشنیز اون رو تزئین می کنیم.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *