
با یه دیگه در در خدمت شما عزیزان هستیم.
مواد لازم:
- ۲ قاشق سوپ خوری روغن نباتی
- ۲ قاشق سوپ خوری کره آب شده
- ۸ عدد ران مرغ، پوست کنده
- ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- ۱ عدد پیاز، خرد شده
- ۵ حبه سیر، خرد شده
- ۲ قاشق سوپ خوری زنجبیل تازه، خردشده
- ۱ عدد گوجه فرنگی کوچیک، بزرگ خردشده
- ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ قاشق چایخوری ادویه هندی garam masala
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱ عدد فلفل چیلی تخم دار، خرد شده
- ۱ فنجون آب
- ¼ فنجون گشنیز تازه
روش درست کردن:
- روغن و کره آب شده رو در ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم بذارین. زیره رو درون روغن ریخته و اجازه بدین پخته شه تا رنگ زیره ها عوض شه. بعد پیاز رو درون ماهی تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه هم بزنین تا بپزن و شفاف شن. سیر و زنجبیل رو اضافه کنین؛ به هم زدن ادامه بدین تا پیازها طلایی شن، که وقتی در حدود ۵ دقیقه نیازه. گوجه، رب گوجه، ادویه هندی garam masala ، زردچوبه و فلفل چیلی رو به همراه آب به مواد داخل ماهی تابه بیافزائید و اجازه بدین بازم به مدت ۵ دقیقه بپزن. مرغا رو درون سس بخوابونین؛ تا سس روی رانا رو بگیره، گرما رو کم کنین و اجازه بدین که مرغا به طور کامل پخته شن که در حدود ۴۰ دقیقه زمان میبره. گشنیزها رو به عنوان چاشنی روی مرغا بریزین و سرو کنین.
Leave a Reply