آموزشی

طرز تهیه جوجه‌ی پنجابی

Punjabi-Chicken-in-Thick-Gravy

با یه دیگه در در خدمت شما عزیزان هستیم.

مواد لازم:

  • ۲ قاشق سوپ خوری روغن نباتی
  • ۲ قاشق سوپ خوری کره آب شده
  • ۸ عدد ران مرغ، پوست کنده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • ۱ عدد پیاز، خرد شده
  • ۵ حبه سیر، خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری زنجبیل تازه، خردشده
  • ۱ عدد گوجه فرنگی کوچیک، بزرگ خردشده
  • ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چایخوری ادویه هندی garam masala
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ عدد فلفل چیلی تخم دار، خرد شده
  • ۱ فنجون آب
  • ¼ فنجون گشنیز تازه

روش درست کردن:

  1. روغن و کره آب شده رو در ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم بذارین. زیره رو درون روغن ریخته و اجازه بدین پخته شه تا رنگ زیره ها عوض شه. بعد پیاز رو درون ماهی تابه ریخته  و به مدت ۵ دقیقه هم بزنین تا بپزن و شفاف شن. سیر و زنجبیل رو اضافه کنین؛ به هم زدن ادامه بدین تا پیازها طلایی شن، که وقتی در حدود ۵ دقیقه نیازه. گوجه، رب گوجه، ادویه هندی garam masala ، زردچوبه و فلفل چیلی رو به همراه آب به مواد داخل ماهی تابه بیافزائید و اجازه بدین بازم به مدت ۵ دقیقه بپزن. مرغا رو درون سس بخوابونین؛ تا سس روی رانا رو بگیره، گرما رو کم کنین و اجازه بدین که مرغا به طور کامل پخته شن که در حدود ۴۰ دقیقه زمان میبره. گشنیزها رو به عنوان چاشنی روی مرغا بریزین و سرو کنین.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *