طرز تهیه ترشی ولیته خرمالو

مواد لازم:  خرمالو : یه کیلو  برگه هلو یا زرد آلو  یا مخلوط هر : نیم کیلو  مشکی دانه : ۱ قاشق   مرباخوری  نمک : ۱ قاشق مرباخوری  تخم گشنیز نیمکوب : ۱ قاشق مرباخوری  پودر گلپر : ۱ قاشق مرباخوری  خرمای بدون هسته : نیم کیلو  سرکه : یه لیتر  تمرهندی : یه بسته

روش درست کردن : واسه جفت و جور این ترشی از خرمالو له شده و بسیار نرم هم میشه استفاده کرد و لازم نیس که حتماً سالم باشه.

۱- خرمالوها رو خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شن. احتیاجی به گرفتن پوست اونا نیس. اما اگه عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شه، پوست اونا باید جدا شه، چون پوستا به صورت درسته باقی مونده و ظاهر بدی به ترشی میده.

۲- تمرهندی رو در سرکه می ریزیم و اون رو به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های اون رو جدا می کنیم.   ۳- برگه هلو یا زرد آلو رو که دست کم به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده، همراه با تمرهندی و ” خرمای هسته گرفته ” چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شن.

۴- پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، مشکی دانه و نمک رو به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.

۵- سرکه رو به اندازه دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از اون می چشیم. بسته به ذائقه، اندازه سرکه و نمک رو میشه کم یا زیاد کرد. این ترشی یه نوع ترشی فوریه که به محض آماده کردن، قابل مصرفه.

ترشی خرمالوی درسته مواد لازم :  خرمالو  یه کیلو

سرکه   ۷۰۰ گرم

گلپر   ۱ قاشق چای خوری

مشکی دانه   ۱ قاشق چای خوری

نمک   ۱ قاشق مرباخوری   روش درست کردن :

۱- خرمالوهای درسته و سالم رو می شوییم . بعد به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی اونا رو بگیره.

۲- در ازای هر یک کیلو خرمالو یه قاشق مرباخوری نمک به اون اضافه می کنیم.

۳- گلپر و مشکی دانه رو به اون اضافه و درب اون رو به طور کامل می بندیم.

۴- ظرف ترشی رو در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

روش درست کردن شکل های جور واجور ترشی

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*