آموزشی

طرز تهیه ترشی ولیته خرمالو

مواد لازم:  خرمالو : یه کیلو  برگه هلو یا زرد آلو  یا مخلوط هر : نیم کیلو  مشکی دانه : ۱ قاشق   مرباخوری  نمک : ۱ قاشق مرباخوری  تخم گشنیز نیمکوب : ۱ قاشق مرباخوری  پودر گلپر : ۱ قاشق مرباخوری  خرمای بدون هسته : نیم کیلو  سرکه : یه لیتر  تمرهندی : یه بسته

روش درست کردن : واسه جفت و جور این ترشی از خرمالو له شده و بسیار نرم هم میشه استفاده کرد و لازم نیس که حتماً سالم باشه.

۱- خرمالوها رو خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شن. احتیاجی به گرفتن پوست اونا نیس. اما اگه عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شه، پوست اونا باید جدا شه، چون پوستا به صورت درسته باقی مونده و ظاهر بدی به ترشی میده.

۲- تمرهندی رو در سرکه می ریزیم و اون رو به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های اون رو جدا می کنیم.   ۳- برگه هلو یا زرد آلو رو که دست کم به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده، همراه با تمرهندی و ” خرمای هسته گرفته ” چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شن.

۴- پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، مشکی دانه و نمک رو به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.

۵- سرکه رو به اندازه دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از اون می چشیم. بسته به ذائقه، اندازه سرکه و نمک رو میشه کم یا زیاد کرد. این ترشی یه نوع ترشی فوریه که به محض آماده کردن، قابل مصرفه.

ترشی خرمالوی درسته مواد لازم :  خرمالو  یه کیلو

سرکه   ۷۰۰ گرم

گلپر   ۱ قاشق چای خوری

مشکی دانه   ۱ قاشق چای خوری

نمک   ۱ قاشق مرباخوری   روش درست کردن :

۱- خرمالوهای درسته و سالم رو می شوییم . بعد به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی اونا رو بگیره.

۲- در ازای هر یک کیلو خرمالو یه قاشق مرباخوری نمک به اون اضافه می کنیم.

۳- گلپر و مشکی دانه رو به اون اضافه و درب اون رو به طور کامل می بندیم.

۴- ظرف ترشی رو در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

روش درست کردن شکل های جور واجور ترشی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *