آموزشی

طرز تهیه ترشی زرشک و آلبالو

ترشی زرشک و آلبالو

زرشک و آلبالو هر دو از خوراکیای ترش و خوشمزه و البته محبوب هستن پس مزه اونا در ترشی بسیار بالاتر از انتظار شما هستش …

مواد لازم:

۱- آلبالو =۲۰۰ گرم بدون هسته

۲- زرشک پلویی =۳۰ گرم

۳- سرکه =سه چهارم لیوان ۴

– آب یه لیوان ۵

– شکر ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

۶- تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام۱قاشق چای خوری

۷-هل سبز ۳ عدد

۸- برگ بو ۲ عدد

۹- فلفل قرمز یه قاشق چایخوری

۱۰- نمک مقداری

روش درست کردن :

اول هسته های آلبالو رو گرفته آّب اونو جداکرده/ زرشک رو پاک کرده، شسته و میذاریم تاکاملا خشک شه…

شکر و نصف آب رو با هم مخلوط کرده و روی حرار قرار می دیم تا شکر قوام بیاد.

در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب نمک رو روی حرارت بذارین تا به طور کامل جوش آید.

صبر میکنیم تا ۲ ظرف شکر و سرکه ولرم شه

تخم گشنیز ، گلپر ، هل ، رو با هم کوبیده فلفل رو هم اضافه می کنیم

ظرف شیشه ای در دار مناسبی ورداشته (به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین که ظرف باید به طور کامل تمیز و خشک باشه)

نصف شیشه رو آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد اودیه ها رو اضافه ،بعد مابقی آلبالو و زرشک رو اضافه میکنیم تا ظرف پر شه.

مدت زمان آماده شدن ترشی ۲۰ روزه.

(ترشی در یخچال نکهداری شه)

(توجه آب آلبالو رو داخل ترشی نمیریزیم)

(اگه آب ترشی کم بود آب ولرم اضافه میکنیم).

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *