طرز تهیه تارت کرن‌بری

Computer hacker stealing information with laptop

cranberry-tart

یه دسر فوق العاده خوشمزه رو تجربه کنین.

مواد لازم قسمت نون تارت:

  • آرد سفید، واسه سطح کار
  • ½ خمیر شیرینی پزی

مواد لازم واسه داخل تارت:

  • ½ فنجون آب سرد
  • ۲ ورق ژلاتین بدون طعم
  • ۶ فنجون کرن بری تازه
  • ۱ و ¾ تا ۲ فنجون شکر، واسه طعم دار کردن
  • ۱ فنجون ژله قرمز
  • ۲ قاشق سوپ خوری کنیاک

روش درست کردن:

نون تارت: روی سطحی که می خواهید خمیر رو آماده کنین کمی آرد بپاشید، خمیر رو با وردنه به صورت ورقه ای ۳۲ سانتی پهن کنین. با یه برس خشک مخصوص شیرینی پزی، آردهای اضافه رو کنار بزنین؛ خمیر رو درون ماهی تابه ای ۲۵ سانتی، شیاردار که کف اون توانایی جدا شدن داشته باشه پخش کنین. لبه ها رو به سمت مرکز تا بزنین، که محکم شن؛ خمیر رو به گوشه های داخلی ماهی تابه فشار بدید. با چنگال چندین سوراخ در خمیر تارت ایجاد کنین. با روکش پلاستیکی روی اون رو بپوشونین؛ در حدود ۱۵ دقیقه در فریزر بذارین تا سفت شه.

فر رو از قبل در دمای ۳۷۵ درجه گرم کنین. روکش تارت رو ورداشته و شیارهایی با کاغذ پوستی روی اون بسازین و درون اون رو با وزنه های مخصوص کلوچه ها یا حبوبات خشک پر کنین. تا وقتی که لبه ها به طور کامل طلایی شن، اون رو بپزید که وقتی در حدود ۲۰ دقیقه می شه. وزنه ها رو خارج کنین و دوباره درون فر بذارین تا کف خمیر خشک و طلایی شه، بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. خمیر رو از فر خارج کنین وا جازه بدید در دمای آشپزخانه به طور کامل خنک شه.

محتویات داخل:

آب سرد رو در کاسه ای بریزین. ژلاتین رو درون آب ریخته و تا وقتی که ورقه های ژلاتین نرم شن هم بزنین که حدودا ۵ دقیقه زمان لازمه. کرن بری، شکر، ژله و کونیاک رو مخلوط کنین و درون ماهی تابه ای بریزین و در دمای ملایم به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه گرما بدید. این مواد نباید زیادتر از اندازه پخته شن یا آبکی باشن؛ کرن بری ها باید نرم باشن اما نباید له شن. از روی حرارت وردارین و اجازه بدید خنک شن. مواد خنک شده رو درون کاسه ی ژلاتین ریخته هم بزنین و اجازه بدید به طور کامل خنک شن.

مخلوط کرن بری رو درون نون تارت ریخته و اجازه بدید دست کم یه ساعت قبل از سرو درون یخچال به طور کامل خنک شه.

۳ روش آسون واسه جفت و جور گرانولای خونگی

روش درست کردن بستنی انبه و ماست خونگی

دسر