طرز تهیه بیسکویت پنیری

بیسکویت پنیری

بیسکویت ها رو هممون به خاطر مزه شیرینشان دوست داریم اما امروز در مجله آشپزی آلامتو می خوایم یه دستور پخت متفاوت واسه بیسکویت ارائه بدیم. پس با ما همراه باشین :

مواد لازم

  • آرد:۲ فنجون
  • کره سرد:۷ قاشق سوپخوری
  • پودر فلفل قرمز: نصف قاشق سوپخوری
  • نمک:۱/۴ قاشق سوپخوری
  • پودر زنیان: نصف قاشق سوپخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر:۱ ونیم قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد شده:۲ عدد
  • پنیر رنده شده:۱ ونیم فنجون
  • شیر یا دوغ: نصف فنجون
  • نمک دریایی: به مقدار لازم

دستورالعمل

فر رو روی دمای ۱۹۰ درجه سلسیوس تنظیم می کنیم.

آرد رو آورده و بکینگ پودر و نمک رو به اون اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.بعد فلفل مشکی، قرمز، زنیان و زیره رو به اون اضافه می کنیم. بعد از اون نوبت به کره می رسه. کره باید سرد باشه. اونو با دست به طور کامل با آرد مخلوط می کنیم. وقتی که کره زیر دستمون شروع به آب شدن کرد، اون رو بمدت ۲ الی ۳ دقیقه داخل یخچال می ذاریم تا دوباره سرد شه و بعد دوباره خمیرمون رو ورز می دیم البته اینکار رو نباید زیاد انجام بدیم.

پنیر و پیاز رو به خمیر اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم.

خمیر رو به کمک رول پهن می کنیم.

اونا رو به شکل مربعهای ۲در ۲ برش می دیم.

نمک دریا رو روی اونا می پاشیم.

بیسکویتا رو بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار می دیم.

وقتی که بیسکویتها قهوه ای شدن اونا رو از داخل فر بیرون میاریم.

بیسکویتها رو به سینی دیگری منتقل می کنیم تا به طور کامل سرد شن.

به محض اینکه بیسکویتها سرد شدن اونا رو داخل ظرف درب داری می ذاریم.

هر بار قبل لز خوردن بیسکویتها اونا رو به مدت ۳ الی ۴ دقیقه داخل فر گرم می کنیم.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

چیجوری غذاهای خوشمزه و سالم درست کنیم؟

آشپزی مدرن

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*