آموزشی

طرز تهیه بوقلمون شکم‌پر با سوسیس، سیب و کرن‌بری

Awesome-Sausage-Apple-and-Cranberry-Stuffingاین مواد واسه داخل شکم بوقلمون عالیست! بسیار خوشمزه و به طور کامل تر وتازه. در این دستور پخت به یه بوقلمون ۴ تا ۵ کیلویی (واسه ۶ نفر) نیاز داریم. شما می تونید میوه های خشک دیگه رو جانشین کرن بری کنین.

مواد لازم مخصوص ۱۰ نفر:

  • ۱و ½ فنجون نون کامل گندم مکعبی خرد شده
  • ۳و ¾ فنجون نون سفید مکعبی خرد شده
  • ۴۵۰ گرم سوسیس بوقلمون
  • ۱ فنجون پیاز ریز خرد شده
  • ¾ فنجون کرفس ریز خرد شده
  • ۲ و ½ قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده
  • ۱ و ½ قاشق چای خوری رزماری خشک شده
  • ½ قاشق چای خوری آویشن خشک شده
  • ۱ عدد سیب زرد، بدون هسته و ریز خردشده
  • ¾ فنجون کرن بری خشک شده
  • ¹⁄³ فنجون جعفری تازه، خرد شده
  • ۱ عدد جگر پخته بوقلمون، ریز خرد شده
  • ¾ فنجون آب گوشت بوقلمون
  • ۴ قاشق سوپ خوری کره ذوب شده، بدون نمک

آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه

پخت: ۲۵ دقیقه

آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه

WWW.ALAMTO.COM مجله آشپزی آلامتو

روش درست کردن:

فر رو از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معدل ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنین. روی یه کاغذ روغنی مخصوص فر، مکعب های خرد شده از نون کامل گندم و نون سفید رو پخش کنین. اجازه بدید بین ۵ تا ۷ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، بمونه یا تا وقتی که تست شن. نون های تست شده رو به کاسه ای بزرگ منتقل کنین.

در ماهی تابه ای بزرگ، سوسیس و پیاز رو ریخته و روی حرارت ملایم بذارین، اونا رو تفت بدید و هم بزنین تا در آخر به رنگ قهوه ای دربیایند. کرفس، مریم گلی، رزماری و آویشن رو اضافه کنین؛ همه مواد رو خوب تفت بدید وبه مدت ۲ دقیقه اجازه بدید بپزن تا همه چاشنی ها به خورد مواد برن.

مواد آماده شده که مخلوطی از سوسیس و مواد دیگه بود رو روی نون های درون کاسه بریزین. با سیب های خرد شده، کرن بری های خشک، جعفری و جگر مخلوط کنین. آب گوشت بوقلمون و کره ذوب شده رو روی اونا بریزین تا نمناک شن، بعد به آرومی هم بزنین. مواد رو با قاشق ورداشته و درون شکم بوقلمون بریزین تا پر شه.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن غذا با بوقلمون

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *