طرز تهیه بوقلمون بریانی

roast-turkey

گوشت بوقلمون شاید یکی از لذیذترین گوشتای قابل مصرف واسه عموم اقشار جامعه باشه اما درست کردن یه خوراک بوقلمون خوشمزه کار آسونی نیس ؛ امروز در مجله راهنمای قدم به قدم جفت و جور یه بوقلمون بریانی خوشمزه رو آماده کردیم.

مواد لازم

  • ۵۰ گرم کره
  • ۱ عدد تره فرنگی، قسمت سفید خرد شده
  • ۲ عدد سیر
  • ۱۴۰ گرم نون تازه ریز شده
  • ۱ عدد سیب تیکه تیکه شده
  • ۵۵ گرم مغز گردوی نصف شده
  • ۲ قاشق سوپخوری مریم گلی
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ عدد بوقلمون ۴کیلو گرمی، بدون گردن
  • ۲ قاشق سوپخوری آرد
  • ۱ فنجون آب مرغ
  • سیب زمینی برشته
  • لوبیا سبز آب پز شده
  • کدو تنبل برشته

دستور پخت

۲۰ گرم از کره رو داخل یه ماهیتابه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم می ذاریم. سیر و تره فرنگی رو به اون اضافه کرده و میذاریم به مدت ۵ دقیقه سرخ شن. بعد اونا رو داخل ظرف دیگری میریزم و خمیر نون ریز شده، سیب، مریم گلی، گردو و تخم مرغ رو اضافه می کنیم و بهم میزنیم تا خوب با هم ترکیب شن. مقداری نمک و فلفل به اون اضافه می کنیم.

فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰درجه سلسیوس تنظیم می کنیم. بوقلمون رو با آب شسته و اون رو خشک می کنیم. داخل شکم اون رو با ترکیبی که قبلا حاضر کردیم پر می کنیم. پاهای بوقلمون رو با نخ آشپزخانه به هم گره میزنیم. بالها رو در قسمت زیر شکم جمع میکنیم. ۱تا ۲ لیوان آب درون ماهیتابه می ریزیم و بوقلمون رو داخل اون قرار می دیم. سینه بوقلمون باید به سمت بالا باشه. کره اضافه رو به اون می مالیم و اون رو با فویل می پوشونیم.

بعد اون رو به مدت ۲ ساعت داخل فر گذاشته و هر نیم ساعت به اون سر می زنیم. فویل اون رو ورداشته و می ذاریم یه ساعت دیگه و یا تا وقتی که کامل می پزد داخل فر بمونه( واسه تست کردن اون می تونین یه تیکه از گوشت اون رو امتحان کنین، اگه خوب آب انداخته باشه بوقلمون پخته شده. می تونین از یه دماسنج هم استفاده کنین- بوقلمون وقتی به طور کامل پخته شده که دمای درون اون به ۸۰درجه رسیده باشه.)

بوقلمون رو از فر خارج کرده و اون رو روی یه سینی می ذاریم. دوباره اون رو با فویل پوشونده و۲۰ دقیقه کنار می ذاریم تا آب اون به طور کامل خارج شه.

آب بوقلمون رو از صافی عبور می دیم. مقداری کره رو داخل ماهیتابه ریخته و آرد رو به اون اضافه کرده و به مدت۲ دقیقه سرخ می کنیم بعد به آرومی آب مرغ و آب بوقلمون رو به اون اضافه کرده و می گذاریم۵ تا ۶ دقیقه بجوشه. واسه هم زدن اون از یه قاشق چوبی استفاده می کنیم. مقداری نمک و فلفل به اون اضافه می کنیم. اون رو داخل یه قابلمه شیشه ای می ریزیم. بوقلمون رو روی یه سینی بزرگ گذاشته و اون رو با آب بوقلمون، سیب زمینی، کدو تنبل و لوبیا سبز سرو میکنیم.

روش درست کردن مافین شکلات و کدو سبز

روش درست کردن نون برنجی

آشپزی مدرن غذا با بوقلمون غذای شب عید