
این غذا واسه آدمایی که رژیم غذایی بدون گلوتن رو دنبال می کنن بسیار عالیه.
زمان پخت: ۴۰ دقیقه به همراه یه ساعت واسه خنک شدن
آسون
واسه ۶ نفر
ارزش تغذیه ای:
- ۱۹۸ کیلوکالری
- ۱۲ گرم چربی
- ۲۰ گرم کربوهیدرات
- ۰ گرم شکر
- ۱ گرم فیبر
- ۴ گرم پروتئین
- ۹۷ گرم نمک
مواد لازم:
- ۷۰۰ میلی لیتر آب سبزیجات
- ۱۴۰ گرم پولنتای آماده
- دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نه قاشق چایخوری سس تاپناد زیتون
- نه عدد گوجه فرنگی خشک
- ۱۰۰ گرم برگ سالاد مخلوط
روش درست کردن:
- اول آب سبزیجات رو تو یه ماهیتابه بریزین و اونو بجوشونین. به آرومی هم بزنین، پولنتا رو به اون اضافه کنین و به مدت ۵ دقیقه بپزید. بعد ریحان رو به اون اضافه کنین و کمی فلفل مشکی و نمک روی اون بریزین. حالا تو یه ظرف چرب شده اونو باز کنین و اجازه بدین به مدت یه ساعت در همین حالت بمونه.
- پولنتا رو به شکل مستطیل برش بدین. بعد به صورت مورب ببرین تا دو مثلث انجام بشه. روی یه منقل تمیز اونو سرخ کنین.
- روی هر کدوم سس تاپناد و گوجه فرنگی بریزین و به صورت گرم با برگ سالاد مخلوط سرو کنین.
علائم مریضی سلیاک و روشای درمان اون
چیجوری رژیم غذایی بدون گلوتن بگیریم؟
آشپزی بدون گلوتن آشپزی مدرن
Leave a Reply