طرز تهیه برنج سرخ شده‌ی چینی

برنج سرد چینی

عالی تر از چیزی که در رستورانا سرو می شه!!! ترکیبی از طعما و مزه های عالی و خوشمزه! کلید موفقیت در این دستور پخت، به کار گیری برنج سرده، وگرنه مواد به همدیگه می چسبن. هم اینکه واسه طعم بهتر، باید از روغن کنجد استفاده کرد. بعضی مواقع در این دستور پخت من از گوشت مرغ که خوب خرد شدن استفاده می کنم. این غذا به اندازه ای عالیست که ما می تونیم هر روز اونو بخوریم!!!

زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه

زمان پخت ۸ دقیقه

مواد لازم:

  • مواد لازم مخصوص ۴ نفر
  • ۲ عدد تخم مرغ، زده شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ۱قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۴ عدد پیاز سبز، ریز خرد شده
  • ۱عدد هویج، ریز خرد شده
  • ½ فنجون نخود فرنگی منجمد
  • ۲قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • ۳فنجان برنج پخته شده و سرد شده
  • ۱قالب مکعبی عصاره آب گوشت
  • ۲قاشق سوپ خوری آب
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۳قاشق سوپ خوری سس سویای رقیق
  • ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد

روش درست کردن

ماهی تابه ای بزرگ وردارین، ۱قاشق سوپ خوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم بذارین. تخم مرغای زده شده رو مختصری بپزید، اونا رو از هم جدا کنین. از ظرف خارج کنین و بغل دستی بذارین.

۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون درون ماهی تابه بریزین. پیاز، هویج و نخود فرنگی به اون اضافه کنین. به مدت ۲ دقیقه هم بزنین تا سرخ شن.

عصاره مکعبی آب گوشت رو در ۲ قاشق سوپ خوری آب حل کنین. درون ماهی تابه ریخته و برنج سرد، پودرسیر، سس سویا و روغن کنجد رو به اون بیافزائید. به مدت ۳ دقیقه به آرومی هم بزنین تا مواد با همدیگه مخلوط شن. این مخلوط رو به تیکه های تخم مرغ اضافه کنین و همه رو با هم مخلوط کنین.

اضافه کردن سویا سس بیشتر طعم بیشتری به غذا میده. ( اضافه کردن ۱ فنجون گوشت مرغ خرد شده اختیاریست).

سرو کنین و لذت ببرین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *