
این برنج اسپانیایی تند موادی مثل برنج، میگو و آناتو رو با هم ترکیب می کنه. شما می تونید کمی کلم به این غذا اضافه کنین.
- زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
- زمان پخت: ۲۰ دقیقه
- زمان کلی :۲۵ دقیقه
- واسه دو نفر
مواد لازم:
- دو پیمانه برنج قهوه ای
- دو و یه دوم پیمانه آب
- یه چهارم پیمانه روغن زیتون
- یه پاکت آناتو
- یه دوم پیمانه کلم خرد شده
- ۲۲۶ گرم میگو
- یه دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- یه دوم قاشق چایخوری پاپریکا
دستور جفت و جور:
- اول میگو رو براساس دستور روی بسته بندی تمیز کنین.
- در همون زمان آب رو با کمی روغن بجوشونین. بعد از اینکه آب به جوش اومد، برنج رو اضافه کنین.
- وقتی که آب جذب برنج شد، اون رو با به یه ظرف مناسب انتقال بدید.
- به مدت ۵ دقیقه برنج رو با گرما متوسط بپزید بعد آناتو و کلم رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.
- در زمان پخت برنج، میگوها رو با فلفل و پاپریکا و کمی روغن تو یه ظرف جداگونه بپزید.
- بعد از پخت هر دو ماده ( میگو و برنج) رو ترکیب کنین.
روش درست کردن خرچنگ پخته و میگو
روش درست کردن قارچ شکم پر با میگو
آشپزی مدرن شکل های جور واجور غذا با میگو
Leave a Reply