طرز تهیه برنج اسپانیایی تند با میگو

Composite image. Businessman confuse to choose which direction to go. Rear view. Grunge background

روش درست کردن برنج اسپانیایی تند با میگو

این برنج اسپانیایی تند موادی مثل برنج، میگو و آناتو رو با هم ترکیب می کنه. شما می تونید کمی کلم به این غذا اضافه کنین.

  • زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۰ دقیقه
  • زمان کلی :۲۵ دقیقه
  • واسه دو نفر

مواد لازم:

  • دو پیمانه برنج قهوه ای
  • دو و یه دوم پیمانه آب
  • یه چهارم پیمانه روغن زیتون
  • یه پاکت آناتو
  • یه دوم پیمانه کلم خرد شده
  • ۲۲۶ گرم میگو
  • یه دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • یه دوم قاشق چایخوری پاپریکا

دستور جفت و جور:

  1. اول میگو رو براساس دستور روی بسته بندی تمیز کنین.
  2. در همون زمان آب رو با کمی روغن بجوشونین. بعد از اینکه آب به جوش اومد، برنج رو اضافه کنین.
  3. وقتی که آب جذب برنج شد، اون رو با به یه ظرف مناسب انتقال بدید.
  4. به مدت ۵ دقیقه برنج رو با گرما متوسط بپزید بعد آناتو و کلم رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.
  5. در زمان پخت برنج، میگوها رو با فلفل و پاپریکا و کمی روغن تو یه ظرف جداگونه بپزید.
  6. بعد از پخت هر دو ماده ( میگو و برنج) رو ترکیب کنین.

روش درست کردن خرچنگ پخته و میگو

روش درست کردن قارچ شکم پر با میگو

آشپزی مدرن شکل های جور واجور غذا با میگو