آموزشی

طرز تهیه بامیه خوشمزه و لذیذ مخصوص این ایام…

تخم مرغها رو با فاصله یکی یکی به خمیر اضافه کنین و کمی هم جوش شیرین اضافه کنین تا خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد بعد اونو داخل…

بامیه خوشمزه مخصوص این ایام...

 

مواد لازم جهت جفت و جور خمیر:

تخم مرغ                                              ۲عدد

آرد سفید                                             ۸ قاشق غذا خوری

روغن جامد یا کره                                  ۲قاشق غذاخوری

آب                                                      ۱ لیوان

جوش شیرین                                       یه چهارم قاشق چایخوری

شربت                                                ۱قاشق غذاخوری

روغن مایع واسه سرخ کردن                      به اندازه لازم

اول روش درست کردن شربت:

دو لیوان شکر رو تو یه لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بذارین روی شعله تا به جوش آید و اونقدر بجوشه تا قوام یابد بعد شربت به دست اومده رو کنار بذارین تا خوب سرد شه.

روش درست کردن خمیر بامیه :

آب رو با روغن در قابلمه ای جوش آورده بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و خوب به هم بزنین تا بوی خامی آرد از بین بره و بذارین تا سرد شه، تخم مرغها رو یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنین و بعد کمی جوش شیرین رو تا خمیر لطیف و نرمی انجام بشه .خمیر رو داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بذارین تا شربت اضافه اون گرفته شه.

 

 

بامیه خوشمزه مخصوص این ایام...

 

 

جمع آوری : آلامتو

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *