
تخم مرغها رو با فاصله یکی یکی به خمیر اضافه کنین و کمی هم جوش شیرین اضافه کنین تا خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد بعد اونو داخل…
مواد لازم جهت جفت و جور خمیر:
تخم مرغ ۲عدد
آرد سفید ۸ قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره ۲قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
جوش شیرین یه چهارم قاشق چایخوری
شربت ۱قاشق غذاخوری
روغن مایع واسه سرخ کردن به اندازه لازم
اول روش درست کردن شربت:
دو لیوان شکر رو تو یه لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بذارین روی شعله تا به جوش آید و اونقدر بجوشه تا قوام یابد بعد شربت به دست اومده رو کنار بذارین تا خوب سرد شه.
روش درست کردن خمیر بامیه :
آب رو با روغن در قابلمه ای جوش آورده بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و خوب به هم بزنین تا بوی خامی آرد از بین بره و بذارین تا سرد شه، تخم مرغها رو یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنین و بعد کمی جوش شیرین رو تا خمیر لطیف و نرمی انجام بشه .خمیر رو داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بذارین تا شربت اضافه اون گرفته شه.
جمع آوری : آلامتو
Leave a Reply