آموزشی

طرز تهیه بال مرغ عسلی

honey-chicken-wings

اگه به بال مرغ علاقه داشته باشین شایدً روش های جور واجور کباب کردن بال مرغ رو می دونه اما در این مقاله از مجله آشپزی آلامتو می خوایم یه دستور جفت و جور خاص واسه بال مرغ رو آموزش بدیم.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ اگه این دستور پخت ساده بال مرغ عسلی که آورده ام مرحله به مرحله انجام بدین می تونین این غذا رو درست مثل غذاهای آماده بیرون ترد و خوشمزه درست کنین.

مواد لازم واسه بال مرغ عسلی:

  • ۱۸ – ۲۰ عدد بال مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ½ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • ½ قاشق غذاخوری فلفل لیمویی
  • ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
  • ۱ قاشق چای خوری آویشن
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل مشکی
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت
  • ¼ فنجون عسل
  • آب نصف لیمو

روش درست کردن با مرغ عسلی:

اول بالای مرغ رو هر مدل که دوست دارین اسلایس کنین.

تو یه ظرف بزرگ تموم مواد خشک و اودیه ها رو با هم مخلوط کنین.

بعد عسل و آب لیمو رو به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنین.

بالا رو به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا همه بالا به مواد آغشته شه. بعد اون رو به مدت نیم ساعت در یخچال بذارین. هر چی بیشتر در یخچال بذارین بهتره.

فر رو از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنین و بالا رو روی سینی سیمی فر بذارین. زیر سینی رو با فویل بپوشونین و بقیه مواد رو روی بالا بریزین.

honey-chicken-wings-2

بعد بالا رو به مدت ۲۰ الی نیم ساعت در فر بپزید (مدت زمان پخت بستگی به فر داره) در بین پخت بالا رو پشت رو کنین تا همه قسمتای بال قهوه ای طلایی شه.

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه عادی)

روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه

آشپزی روز بدونیم غذا با مرغ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *