آموزشی

طرز تهیه املت مکزیکی

املت مکزیکی

املت مکزیکی

مواد لازم واسه املت مکزیکی:

روغن ذرت یا زیتون=یه قاشق غذاخوری
پیاز خوردشده=یه عدد کوچیک
سیر خورده شده=۲حبه
زیره سبز پودر شده=۱قاشق چای خوری
چیپوتله پودر شده= ۱قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی خوردشده= ۳عدد(سبز، قرمز، نارنجی) توی دستور جالاپنو نوشته که اگه داشتین ازش استفاده کنین
پوره گوجه فرنگی یه قوطی یا ۴پیمانه گوجه خوردشده
لوبیا قرمز یه قوطی کنسروی
نعناع یا پونه تازه خورد شده= یه قاشق غذاخوری
گشنیز بزرگ خورد شده تازه= یه مشت پر
تخم مرغ=۴عدد
پنیر چدار (من از پنیر پارمسان استفاده کردم)= ۱/۲پیمانه
قارچ= ۴عدد متوسط (تو دستورش نبود)

طرزتهیه املت مکزیکی:

اول پیاز رو سرخ کنین با روغن تا طلایی بشه بعد سیر و زیره و پودر چیپوتله رو اضافه کنین حدود یه دقیقه تا عطرشون دریباد (باید اقرار کنم که زیره طعم و عطر عالی به این غذا میده) بعد فلفل دلمه ایای رنگی رو مریزیم یه کم از سفتی دربیان

قارچای خورد شده که قبلاً با آبلیمو یه کوچولو تفتشون دادیم رو بهمراه گوجه فرنگی و کنسرو لوبیا و نعنای خورد شده به مواد اضافه کنین و بذارید اونقدر آهسته مواد بجوشن که مایه مون غلیظ بشه. توی دستور لوبیای مشکی اومده اما من چون لوبیای مشکی نداشتم از کنسرو لوبیا قرمز استفاده کردم البته بعداً به این نتیجه رسیدم که اگه لوبیا رو خودم با آب گوشت درست کرده بودم و از کنسروش استفاده نمیکردم مزه بهتری به غذام میداد.

حالا یه ظرف انتخاب کنین که بتونید مایه تون رو توش بریزین و توی فر بذارید، البته قبلش یه مقدار از مواد رو بریزین تخم مرغهارو توش بشکنید گشنیز روی مواد بپاشید بعد بقیه مواد رو دور تخم مرغ بریزه، اونوقت بذارید توی فر.

۵-۸ دقیقه توی فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید تا تخم مرغها ببنده.
بعد ظرف رو دربیارید پنیر رو روش بپاشید ۱دقیقه بذارید تو فر که فقطً پنیر آب بشه.
اینم بگم که من چون میخواستم تو اون ظرفه که عکسش هست درست کنم، مواد و تخم مرغهام رو نصف کردم و توی ۲مرحله تو فر گذاشتم.
غذای خوشمزه آماده س، نوش جــــــــــــــــــــونتون

آشپز آنلاین

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *