طرز تهیه استیک بره با برنج زعفرانی

Abstract design background

braised-lamb-cutlets-with-saffron-rice

یه دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسونه. زعفران به برنجی که قراره در کنار استیک‏ های بره سرو شه، ظرافت بخصوصی میده. با امید به اینکه شمام مثل ما از این غذا لذت ببرین.

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  • ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • ۱۲ استیک بره، پاک شده
  • ۱ قاشق چای خوری زعفران
  • ۱ پیاز قهوه ‏ای، بزرگ خردشده
  • ۱ و ½ لیوان برنج سبوس دار پخته نشده
  • ۲ لیوان آب مرغ
  • ۱ لیوان آب
  • ۱ لیوان زیتون سبز، پر شده با گوجه‏ های نیمه-خشک

دستورالعمل:

  1. فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنین. روغن رو تو یه ماهیتابۀ نچسب با دمای زیاد گرم کنین. استیکا رو در ۳ سری بپزید، هر طرف اونا رو واسه ۲ تا ۳ دقیقه (یا طبق سلیقه خود) بپزید. اونا رو از ماهیتابه خارج کرده و بغل دستی بذارین.
  2. زعفران رو به ماهیتابه اضافه کرده و در دمای زیاد واسه یه دقیقه (یا تا وقتی که رایحه اونا پخش شه) بپزید. پیاز رو اضافه کرده و واسه ۲ تا ۳ دقیقه (یا تا وقتی که نرم شدن) اونا رو بپزید. برنج، آب مرغ و آب رو هم اضافه کنین. به نقطۀ جوش برسونین.
  3. ترکیب برنج خود رو درون یه ظرف طبخ ۲۵ سانتی بریزین. استیکا رو تو یه لایه روی اون بذارین. اونا رو با یه درپوش یا فویل سفت بپوشونین. واسه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه (یا تا وقتی که تموم مایع جذب شده و برنج نرم شده) اونا رو در فر بپزید.
  4. استیک ‏ها رو خارج بکنین. اونا رو بپوشونین و گرم نگاه دارین. زیتونا رو به درون برنج بریزین. ادویه بزنین. با قاشق برنج رو درون بشقابا ریخته و همراه با دو تیکه استیک بروی اون سرو کنین. اگه می تونین این غذا رو همراه با سالاد بخورین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن اختصاصی