آموزشی

طرز تهیه آبگوشت سنتی

روش درست کردن آبگوشت سنتی

مواد لازم

▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخون و دنبه

▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچیک

▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک

▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا

▪ دو عدد پیاز

روش جفت و جور

اول گوشت و استخون و دنبه رو شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزین و بعد نخود لوبیا و پیاز پوست کنده دو نیم شده رو شسته و به اون بیفزائید و روی حرارت ملایم بذارین تا بپزه

سی دقیقه مونده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی رو پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو دوباره در قابلمه رو بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزه

بعد در کاسه یی تیکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته رو داخل اون بکوبید و به غذا اضافه کنین تا جا بیفته

حالا آبگوشت خوشمزه شما حاضره

● نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانیه و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شه

 

جمع آوری: آلامتو

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر غذاای ایرونی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *