ضرر های چای معطر برای معده

مضرات چای معطرTea

به گزارش آلامتو و به نقل از درنگ؛ یه متخصص طب سنتی گفت: نوشیدن چای معطر موجب شل شدن دهانه معده می شه.

دکتر مجید انوشیروانی دکتری طب سنتی ایران و استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد گفت: چای ریفلاکس معده به مری رو شدید شدن می کنه و در جلوگیری از ریفلاکس هم موثره اما چیجوری ممکنه چای هر دو اثر رو بسازه؟

ایشون اضافه کرد: در متون مفرده شناسی نزدیک به روزگار ما – مثلاً در کتاب مخزن الادویه- چای تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه اون دونسته شده در حالی که خیلی از مردم گزارش می کنن که با مصرف چای، بیشتر ترش می کنن.

به گفته این استاد دانشگاه، نکته اینجاس که اگه مانند گذشته به چای مواد معطر اضافه نشده و دیردم، دبش، گس و یکم تلخ از کار دربیاد، دهانه معده رو محکم می کنه و از راه افزایش تونوسیته عضلات صاف اسفنکتر تحتانی مری، جلوی ریفلاکس رو می گیرد.

انوشیروانی گفت: اگه چای مصرفی از همین چای های معطر و زود دم رایج باشه و دبش و گس و تلخ از کار درنیاید نوشیدن اون حتی می تونه موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شه.

به گفته ایشون، مدت دم کشیدن چای هم در اعمال دارویی اون موثره. چای بهاره گیلان، چای سبز یا حتی چای سفید اگه فرصت دم کشیدن کافی واسه خلاص شدن تانن ها رو نداشته باشه، نمی تونه کمکی به تقویت معده و دهانه اون بکنه.

ایشون تاکید کرد: همینطور اگه به اون، مواد یا گیاهان معطر شل کننده عضلات صاف (مانند نعنا، بابونه، بادرنجبویه) اضافه بشه بازم این نتیجه بدست نمی آید. اضافه کردن بعضی گیاهان معطر به چای (مخصوصا گل محمدی کهنه نشده) موجب تقویت اثرات محکم کننده چای می شن.

خواص مدیتیشن واسه پوست و زیبایی

امتیازات مدیتیشن

درنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *